Contact & Team

+32 (0)484 95 86 46

joris@isolvit.be

BTW BE 0871.145.419
RPR Oudenaarde

Maatschappelijk zetel:

I-solv-IT BV
Doveleen 4
9690 Kluisbergen

Kantoor (januari 2021):

Leopoldstraat 44A
8580 Avelgem

 

 

Waar vindt u het I-solv-IT team?

Het kantoor van I-solv-IT bevindt zich in Avelgem, op een boogscheut van Kortrijk, Waregem, Gent, Oudenaarde en Kluisbergen. Makkelijk te bereiken voor al wie uit Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen komt. Maar ook wie zich wat verder bevindt, kan het I-solv-IT team contacteren. Graag!

Bent u op zoek naar een coworking space in Avelgem? Ook dan kan u in ons knusse en nieuwe kantoor terecht.

Het I-solv-IT team bestaat uit:

Joris Zwaenepoel

Zaakvoerder van het I-solv-IT team / Bestuurder / Softwareontwikkeling

Joris Zwaenepoel is zaakvoerder en softwareontwikkelaar van het I-solv-IT team

Aangenaam, ik ben Joris Zwaenepoel, gehuwd met Natascha De Groote en vader van Lore, Sander en Jolan, drie toffe kinderen.

In mij vindt u een ervaren IT’er, noem me gerust een senior. In 1994 studeerde ik af als industrieel ingenieur. Sinds 1996 ben ik professioneel bezig met het ontwikkelen van software op maat en databases. Eind 2021 vier ik al mijn 25-jarig jubileum. Al mijn kennis stel ik volledig ter beschikking van mijn klanten.

De knepen van het vak leerde ik bij Promatic-B, een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Ik werkte er als software ingenieur mee aan kleine en grote automatiseringsprojecten.

  • Wat ik er deed?
    Ik schreef er software en ontwierp databases.
  • Wat ik er heb geleerd?
    Dat software betrouwbaar moet zijn, efficiënt, gemakkelijk te gebruiken én te onderhouden.
  • Wat ik eraan heb overgehouden?
    Een levenslange passie voor industriële automatisering.

I-solv-IT vanaf 2005

In 2005 startte ik als zelfstandig softwareontwikkelaar I-solv-IT op.

Eerst werkte ik als freelance analist-programmeur bij enkele grote bedrijven en overheidsdiensten zoals Delhaize, het RIZIV en Digipolis Antwerpen.

De laatste jaren voer ik meer en meer volledige projecten zelfstandig uit. Vaak gaat het om kleinere, boeiende opdrachten voor diverse klanten. Mijn takenpakket gaat van analyse over programmatie tot en met de indienstneming en natuurlijk ook de nazorg.

Microsoft Certified Professional

Ik ben Microsoft Certified Professional voor diverse technologieën, waaronder VB6, .NET (1.1, 2.0, 3.5), WPF en SQL Server. Mijn MS-certificaten (MCP, MCSD, MCAD, MCTS) bewijzen mijn expertise met de producten en technologieën van Microsoft.

Bovendien blijf ik opleidingen volgen en conferenties bijwonen. Op die manier blijf ik op de hoogte en kan ik met kennis van zaken de juiste technologie kiezen bij de start van uw project. Het ontwikkelen van uw software en database gebeurt gegarandeerd volgens de regels van de kunst.

Ook gepassioneerd fotograaf

Af en toe is werken ook gewoon leuk. Als gepassioneerd fotograaf maak ik graag de mooiste foto’s voor en van u. Noem het een creatieve uitlaatklep voor het programmeren. Beide zaken vullen elkaar wonderwel aan.

Natascha De Groote

Zaakvoerder van het I-solv-IT team / Bestuurder / Rijlesgever

Natascha De Groote voert mee het beleid van I-solv-IT

Ook aangenaam, mijn naam is Natascha De Groote en ik ben het tweede lid van het I-solv-IT team.

Een opleiding maatschappelijk assistent bracht me aanvankelijk naar de onderwijssector. Daar begeleidde ik jarenlang leerlingen tijdens hun schoolloopbaan.

In 2015 schoolde ik me om tot rijschoollesgever, ik doceer zowel de theorievakken als de praktijklessen voor het behalen van rijbewijs B. De rijlessen geef ik via de rijschool Vlaamse Ardennen in Oudenaarde.

Verder help ik Joris graag met het beleid en de administratie van I-solv-IT.

Andreas Stavropoulos

Software ontwikkelaar .NET

Joris Zwaenepoel is zaakvoerder en softwareontwikkelaar van het I-solv-IT team

Sinds oktober 2021 werkt Andreas mee aan verschillende van onze projecten.  Hij heeft een bijzondere interesse voor mobiele toepassing (.NET MAUI) en volgt daarom ook mee enkele stage-projecten op waarbij deze technologie wordt ingezet.

Kan het team van I-solv-IT u helpen?